måndag 11 januari 2010

Mandag

I dag har det varit en seg dag.. bade jag och maria har bestamt oss for att halla oss bort ifran solen ett par dagar. Men vi har varit ute.. vi var pa bio.. igen.. Prinsessan och grodan. jag blir alltid lika fachinerad av karaktarerna.. hur de ar ritade, hur omgivningen ar ritad.. jag gillar att titta pa alla sma ditaljer och rorelser.. jag skulle vilja halla pa med sont, teckna karaktarer till filmer helst till barnfilmer for att de har san livlig fantasi.

Efter bion var vi till systemet och koppte 4 olika alcoholiga drinkar, en blabar, en lime, en pasionsfrukt och en annanas tror jag att det var.
sen gick vi vidare och kopte lite brod pa ett bageri. sen bar det av till fruktafaren for lite mango, sen blev det matafaren dar vi koppte youghurt och sist men inte minst sa gick vi och hyrde en film.

Jaklar vad krongligt det va for oss pa grund att det var olika "regler" om hur man skulle hyra film.. pa en lapp stod det "2 for ett dygn, 4 for en vecka och 6 for en vecka (filmer alltsa)" sa jag och maria tankte men vist 6 st pa en vecka, da kan man kolla pa dem under den tidpunkten som det ar hetast pa dagen. Sa vi plockade pa oss filmer. men sa kommer en kille som jobbade dar och sa att vi inte skulle ta de filmer som hade fargad framsida utan vi skulle ta de som hade gra framsida, sa da var det bara att borja om. efter att vi hade hittat 6 filmer sa gick vi till kassan.. dar fragar killen oss om vi verkligen skulle ha dessa 6 filmer over en natt.. vilket vi svarar
"nej vi vill ha dem i en vecka"
-men alla filmer med vitt marke lanar man for en dag och alla med roda marken lanar man for en helg.. sda hur gorni?? vill ni fortfarande ha alla??
"jaha.. ja da vill vi bara ha 1 av dessa"
men vad hander inte da??jo vi far veta att man maste ha natt form av id (australiensiskt) for att kunna lana.. men vi hade inget sa da vart det krongel sa fragade han om det var forsta gangen for oss. vilket det va ganska uppenbart att vi var.. sa efter en massa krangel sa slutade det med att vi fick lana 1 film genom att lamna 50 dollar som en forsakring som vi far tillbaka nar vi lamnar tbx filmen i morgon.

Nar vi kom hem badade jag och maria innomhus i badkaret och drack en varsin flaska som vi hade inhandla (det va lika stora som ciderflaskor bara sa att ni vet och inte tror vi drack en stor flaska var) efter det at vi middag, kycklingwock med ris kan man saga. och sen sag vi pa filmen vi hade lanat..men den var verkligen jatte kass!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera om ni törs.. mohahahaaa ;)