måndag 18 januari 2010

Mandag

I dag har det varit folk har och lackat koksgolvet sa det stinker pyton i hela huset, tur att vi bor i garaget :) men efterssom vi inte far ga pa golvet i kotet sa at vi frukost i vardagsrummet (som sitter ihop med koket) och sag pa en film.
Efter filmen sa gick vi till swedish tarts for att ata lunch villket blev en kycklingsallad, medans lukas stekte vara kycklingar sa hjalpte vi till lite med att rulla bestick, servera, plocka disk och diska. efter lunchen sa knallade jag och maria till "torstiga kamelen" villket ar ett systttembolag. Dar koppte vi vin for att ha vid senare tillfalle sa att man inte behovde ga och kopa det den dag man behovde det. Men sen strotsade vi upp och ner efter gaterna tills det vart middagstid. da gick vi paen annan asiatisk resturang. jag tog kyckling i sotsur sas och maria friterad kycklin med jordnots sas och hon bestallde ris till, fast det skippade jag. Sen gick vi hemmat for att vara lite tjejjiga och mala naglarna i brist pa nagot att gora eftersom vi inte kom in i huset for louise hade glomt att lagga ut nyckeln till huset.

efter att ha vilat oss ett tag sa vart klockan 20.00 sa vi bestamde oss for att ga ut och ga, sa det gjorde vi. vi gick i nastan 2 timmar. nu ar vi hemma ska borsta tanderna och sedan bar det av till kojs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera om ni törs.. mohahahaaa ;)